T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

ŞUBAT 2024 Dönemi  Örgün Eğitim- MESEM öğrencileri Sorumluk Sınavları 5 Şubat 2024 Pazartesi başlayıp 29 Şubat Perşembe Gününe kadar devam edecektir.Sorumluluk Sınavı Proğramı İlan Panosuna asılmış olup Öğrencilerimizin girecekleri sınavlar için detaylı bilgiyi idareden öğrenmeleri önemle rica olunur.

Örgün Eğitim Öğrencileri Hafta içi ders günleri ,MESEM öğrencilerimiz Cumartesi günleri Sorumluluk sınavlarına gireceklerdir.

Nis

Çocuk Gelişimi ve Eğitimi , Giyim Üretim Teknolojileri ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanlarının tümünün tanıtım sunusu.

Ekm

Okulumuzda yiyecek içecek hizmetleri alanı öğrencileri başlarında rehber öğretmenleriyle birlikte çeşitli yemek pasta börek içecek turşu aşure gibi lezzetleri üreterek hem bu alandaki becerilerini artırmaktadırlar , hem de bu alanda sipariş üzerine çalışarak aile bütcelerine katkıda bulunmaktadırlar.Sizde sipariş vermek isterseniz 03325826324 nolu telefonumuzdan bizlere ulaşabilirsiniz.

Ock

Sayın Velilerimiz Ankete Katılımınızla Bundan Sonra Yapacağımız Çalışmalara Katkı Sağlayacağınızı Lütfen Unutmayınız.

Ekm

Terörle mücadele kapsamında "ALO 140 Terör İhbar Hattı" ile ilgili iki adet kamu spotu yayınlandı.

Nis