T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

VELİ MEMNUNİYET ANKETİ

Sayın Velilerimiz Ankete Katılımınızla Bundan Sonra Yapacağımız Çalışmalara Katkı Sağlayacağınızı Lütfen Unutmayınız.

Bu anket size, okulumuz ortamı hakkındaki düşüncelerinizi açıklama fırsatı verecek ve görüşleriniz okulunuz ortamı hakkında  ayrıntılı bir durum tespiti  sağlayacaktır.Bu ankette velilerimizin kişisel bilgileri istenmemektedir. Ankete verilen cevapların değerlendirme sonuçlarını sadece Okul Müdürü görebilmektedir. Soruların samimiyetle cevaplanması okulumuzun  genel durum değerlendirmesine katkı sunarak gelişmesi  için fırsatlar oluşturacaktır.Katılımınız için şimdiden teşekkür ederiz.
Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul İdaresi.

LÜTFEN LİNKTEKİ ANKETİ DOLDURUNUZ:

Yayın: 26.01.2019 - Güncelleme: 24.12.2021 11:21 - Görüntülenme: 393