T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / SEYDİŞEHİR - Seydişehir Leman-Kadir Parıltı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Ülkemizde meydana gelen, kalbimizi yakan deprem felaketinden ötürü büyük üzüntü duymuktayız. Ülkece yaşadığımız bu zor ve elem günleri birlik beraberlikle aşıp en kısa sürede ferahlığa ulaşmak en büyük temennimiz. Deprem bölgesindeki halkımızın yaralarına bir nebze merhem olabilmek, okul olarak yanlarında olduğumuzu gösterebilmek adına okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri uyku tulumları dikmektedir.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Mesleğim Hayatım portalının, mesleki teknik eğitime erişimin geliştirilmesine, kapasitesinin artırılmasına, eğitim sektörünün toplum ve iş dünyasıyla ilişkilerinin geliştirilmesine, nitelikli iş gücü istihdamının sağlanmasına katkıda bulunmasında büyük yarar sağlayacağını düşünüyoruz." dedi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulünün 98.Yıl Dönümü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma İlçe Programı Okulumuz Tarafından İcra Edildi.
Okulumuz Öğrenci ve öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu program Belediye Düğün Salonunda halka sunuldu.
Seydişehir Kaymakamı Sayın Aydın ERDOĞAN,Seydişehir Belediye Başkanı Sayın Mehmet TUTAL ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sn.Tahir KİBAR ve İlçe Protokolünün katılımıyla gerçekleşen tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından okul müdürü Seyit Ali KOÇ´un açılış konuşmasının ardından ,İstiklal Marşı´nın kabulü sunusu,Şiir ,tiyatro ,halkla yapılan video gösterimi,Çanakkale Şehitlerine (şiir) ve Müzik sunusuyla devam etti.